OOST-AZIë

OOST-AZIë Oost-Azië

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 28 reviews
27 Jan 2021 at 13:17 De pittige som tam (papaya salade) is heerlijk
15 Dec 2020 at 20:43 Eerlijk, lekker eten. Zalig. Een beetje op reis!
14 Nov 2020 at 21:48 Eten is lekker en voldoende en prijs/kwaliteit is zeer correct. Vriendelijke bezorger.
4 Nov 2020 at 10:52 Eten was te vroeg :) Super lekker
9 Mar 2020 at 11:40 Eten was lekker - maar wel te weinig rijst/mihoen bij de gerechten.
7 Dec 2019 at 21:53 Wij denken dat de dim sums niet vers zijn. Maar 1kg diepvries zak uit Sun Wah. De groene curry smaakt slap em mist verse kruiding en ingredienten.
25 Nov 2019 at 8:56 We wonen in de straat en toch duurde het bijna een uur voor de bestelling kon geleverd worden. We bestelden een dim Sum mix, een Thais soepje en de Peking eend. Het was allemaal vrij eentonig en smaakloos - iets wat je niet verwacht van Aziatische keuken.
18 Oct 2019 at 11:04 We ordered Pad Thai beef and Pad Thai scampi. Both were very tasty. Small remark, it would have been better to peel the whole scampi. The dimsum mix and dimsum Nepalees Mo Mo vegetarian were also very good.
26 Aug 2019 at 0:16 was lekker maar had gevraagd zonder noten !!!
5 Apr 2019 at 9:07 Eten was oke maar niet vers of geen idee wat er mis mee was. We zijn er alle drie heel slecht van geweest, heel de nacht overgeven en misselijk!
29 Jan 2019 at 22:24 Heel lekker en snel geleverd!