OOST-AZIë

Recentreview


4.5 stars out of 78 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Oost-Azië. Want to know more? Find out more.

3 Feb 2024 at 23:02 Àlles goed )
11 Jan 2024 at 6:54 Super lekkere sushi! In de namiddag al besteld voor levering om 18u, was 15min later. Pas tijdens eten opgemerkt dat bestelde sashimi zalm er niet bij was, super jammer!! Volgende keer zeker controleren bij ontvangst!
20 Nov 2023 at 17:41 De bel werkte weer eens niet, de bezorger heeft dan maar naar de besteller gebeld. Die heeft degene gebeld waarvoor het eten bedoeld was. Dus zeer correct. Het eten was niet helemaal wat verwacht was. Deels lekker, deels niet.
13 Nov 2023 at 19:49 De Teriyaki Eend is zeer lekker en zo is ook de Malaysian curry soep ! echte aanraders ! Op tijd bezorgd !
6 Nov 2023 at 19:47 Wonderful food ! Eten nog echt warm ! Snelle bezorging ook. dus TOP !!!
30 Oct 2023 at 21:03 Jammer, zo weinig rijst. De curry lag scheef in de zak, waardoor daar ook al de helft van kwijt was. Wel heel lekker van smaak.
15 Oct 2023 at 22:48 De kipsatés van onze bestelling bij oost azie werd niet bezorgd
5 Oct 2023 at 19:49 Food was super as usual. I had several dishes before. BUT.... a better closing off of the soup recipient would do good. Most of the soup was found in the plastic bag !!!
29 Sep 2023 at 7:56 Very fast delivery, also very friendly. The sushi was ok, but I had also better experiences before.
17 Sep 2023 at 19:49 Tweede keer dat ik hier bestel en het was delicieus ! De Wanton soep is super lekker met zeker genoeg wanton/raviolis erin ! Voor curry hadden we een Thai Red curry en een Malaysian Yellow : beide echt lekker ! Dus een aanrader ! Bezorging = TOP !
24 Jul 2023 at 22:35 Prima sushi!!
20 Jul 2023 at 19:51 We hadden een Malaysian Gele curry (tofu) en een Tom Ka Kai (kip) gekozen en daarbij om alles eens te kunnen proeven ook een Special Chowmein (kip). De Loempia Kip was uitstekend croquant en lekker sausje ! Zeker aan te raden ! Bezorging was TOP !