OOST-AZIë

OOST-AZIë Oost-Azië

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 18 reviews
7 Dec 2019 at 21:53 Wij denken dat de dim sums niet vers zijn. Maar 1kg diepvries zak uit Sun Wah. De groene curry smaakt slap em mist verse kruiding en ingredienten.
25 Nov 2019 at 8:56 We wonen in de straat en toch duurde het bijna een uur voor de bestelling kon geleverd worden. We bestelden een dim Sum mix, een Thais soepje en de Peking eend. Het was allemaal vrij eentonig en smaakloos - iets wat je niet verwacht van Aziatische keuken.
18 Oct 2019 at 11:04 We ordered Pad Thai beef and Pad Thai scampi. Both were very tasty. Small remark, it would have been better to peel the whole scampi. The dimsum mix and dimsum Nepalees Mo Mo vegetarian were also very good.
26 Aug 2019 at 0:16 was lekker maar had gevraagd zonder noten !!!
5 Apr 2019 at 9:07 Eten was oke maar niet vers of geen idee wat er mis mee was. We zijn er alle drie heel slecht van geweest, heel de nacht overgeven en misselijk!
29 Jan 2019 at 22:24 Heel lekker en snel geleverd!
22 Dec 2018 at 21:36 Snel geleverd en lekker eten! Zeer tevreden
16 Nov 2018 at 15:14 Beetje duur voor wat het is. Doosje noodles elders helft vd prijs.. buiten dat wel lekker.
3 Sep 2018 at 20:07 Eten had geen smaak en was niet lekker
27 Aug 2018 at 6:59 Kleine porties voor wat je betaald
25 Aug 2018 at 11:39 Scampi's waren niet gepeld wat jammer was
28 Jul 2018 at 20:19 Belachelijk kleine porties, veel en veel te duur voor wat het is. Nooit meer